Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Visites teatralitzades Bétera

Visites teatralitzades al centre històric de Bétera

El mes d'abril s'inicien les visites teatralitzades pel nucli històric de Bétera. Una activitat divertida per a tota la família i una manera diferent de descobrir la història de Bétera i els seus indrets més singulars.

Les Festes de la Mare de Déu d’Agost, la gran atracció de l’estiu a Bétera

Durant deu dies la festa ocupa els carrers del poble amb innombrables actes que donaran començament el diumenge 11 d'agost.
Folkestiu

Torna el Folkestiu a la plaça del Mercat

El dies 18, 19 i 20 de juliol torna a la plaça del Mercat de Bétera el Folkestiu, mostra de música i cultura popular que enguany arriba a la 8a edició.

Participa en el nostre concurs de turisme en Facebook

En el nostre primer concurs de turisme organitzat des de Facebook sortejarem entre els participants 10 packs de regal el pròxim 3 de juny.

Visites guiades al campanar de Bétera

L’ajuntament de la ciutat en col·laboració amb la Colla de Campaners de Bétera, organitza visites guiades a la torre del campanar de l’Església de la Puríssima Concepció. Les visites es realitzaran l’últim diumenge de cada mes a les 10.30 hores.

Descobreix les rutes arqueològiques guiades

Les noves rutes tenen com a objectiu donar a conéixer el patrimoni històric de Bétera. Per a això comptem amb una arqueòloga que ha participat en nombroses excavacions i coneix en profunditat els jaciments.