Visites teatralitzades

Pròximament s’iniciaran les visites teatralitzades pel nucli històric de Bétera. Una activitat divertida per a tota la família i una manera diferent de descobrir la història de Bétera i els seus indrets més singulars.

Seran visites teatralitzades participatives que tenen com a fil conductor la cerca d’espais de rodatge que fa un famós director de cinema. Per a realitzar la pel·lícula que transcorre en diferents moments històrics, necessita provar algunes escenes i comprovar com quedarien sobre els indrets seleccionats. El seu grup de col·laboradors i també el públic participant, hauran d’ajudar a teatralitzar algunes escenes que el director anirà plantejant. Per a això els participants rebran una mica de vestuari, una mica de atrezzo i uns textos.

Les escenes de rodatge es corresponen amb diferents èpoques de la història de Bétera: ibera, romana, medieval musulmana, moderna i contemporània. Cadascun d’aquests períodes es representarà a partir d’escenes apòcrifes basades en la història de Bétera i les proves de rodatge tindràn lloc en localitzacions relacionades amb el moment històric.

L’activitat tindrà una durada total d’1 hora 30 minuts i durant el recorregut, a més de conéixer Bétera passejant pels seus carrers fins a arribar als indrets esmentats, es visitaran dos dels forns tradicionals de la població.

Una divertida visita, apta per a tots els públics,  que atrapa des del primer moment i que uneix perfectament la història amb el teatre, una magnífica forma per a aprendre divertint-se o divertir-se aprenent.